Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

Hivatalos VELUX viszonteladó
10 év online tapasztalat
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Biztonságos vásárlás

Velünk egyszerű, biztonságos és rugalmas a vásárlás. Ha segítségre van szüksége a megfelelő méret vagy termék megtalálásához, kérjen segítséget ügyfélszolgálatunk szakértőitől. Ne feledje, hogy a megrendelt terméket az átvételtől számított 14 napon belül térítésmentesen visszaküldheti.


Megbízható termékek

A VELUX meghatalmazott viszonteladójaként a szenvedélyünknek tartjuk a tetőtéri ablakokhoz készült árnyékolók és kiegészítők értékesítését. Konfigurátorunkkal mindössze néhány kattintással megtalálhatja az igényeihez és az ablakához legjobban illeszkedő árnyékolót. Ha segítségre van szüksége, ügyfélszolgálatunk szakértői örömmel állnak a rendelkezésére. Ha össze szeretné hasonlítani a különféle lehetőségeket, vagy a végső döntés előtt meg szeretné vizsgálni az anyagot, itt rendelhet szövetmintákat.

14 napon belül ingyenes visszaküldés

Tudjuk, hogy nehéz választani a különböző megoldások közül. A kézhez vétel után bátran kinyithatja a csomagot, és megvizsgálhatja a termékeket – mintha egy valódi boltban lenne. Ha a termék és a csomagolás nem sérült meg, akkor a rendelését az átvételétől számított 14 napon belül további költség nélkül visszaküldheti. Erről itt talál további információt.

3 éves garancia a VELUX árnyékolóira

A VELUX termékei kivételes minőségűek, ezért az építőiparban ez a márka számít az egyik legismertebbnek és legmegbízhatóbbnak. Meghatalmazott viszonteladóként a VELUX számos árnyékolóját és kellékét kínáljuk – valamennyit 3 éves garanciával.

2 éves garancia az Itzala árnyékolókra

A VELUX, a FAKRO, a RoofLITE, a Dakstra, a Keylite és a Dakea tetőtéri ablakaira illeszkedő Itzala árnyékolók megfizethetők, és jó minőségűek. Az Itzala árnyékolók alacsony árát az teszi lehetővé, hogy nagy mennyiségben, az erre a termékre szakosodott csehországi gyárakban készülnek. Minden gyár ISO 9001 minőségbiztosítási és ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A garancia időtartamáról itt talál további információt.


Megbízható szolgáltatás

Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ön elégedett. Különféle szolgáltatásokkal igyekszünk biztosítani, hogy nálunk a legegyszerűbben és leghatékonyabban tudja intézni a vásárlást.

Szakértő műszaki támogatás

Tapasztalt ügyfélszolgálati csapatunk bármikor szívesen segít. Ügyfélszolgálatunk évek óta segíti az online vásárlókat abban, hogy megtalálhassák és tökéletesen építhessék be a tetőtéri ablakokhoz használható árnyékolókat és kellékeket. Szakértőink bármilyen műszaki segítséget megadnak a termékekkel, a méretekkel, a beszereléssel és a kellékekkel kapcsolatban.

Telefonon, e-mailben és az ügyfélszolgálat oldalán található űrlapot kitöltve is kapcsolatba léphet velünk.

Biztonságos fizetés

Számunkra fontos, hogy biztonságosan vásárolhasson nálunk. Olyan fizetési módokat kínálunk, amelyekkel biztonságban tudhatja az adatait: hitelkártyával és a PayPal szolgáltatásával egyaránt fizethet. A biztonságos fizetési módokról itt talál további információt.

Ügyfeleink szeretnek minket

Több mint 10 éve értékesítünk tetőtéri ablakokhoz tartozó árnyékolókat az interneten; ezen területnek valóban szakértői vagyunk. Hisszük, hogy a minőségi termékek és a fogyasztók elégedettsége a sikerünk legfőbb kulcsa. Ügyfeleink az árainkat, a kiváló minőségű szolgáltatásokat, a megbízható kiszállítást és termékeket is gyakran szokták dicsérni.