Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

Hivatalos VELUX viszonteladó
10 év online tapasztalat
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Fizetés

Biztonságos online fizetés bankkártyával

Webáruházunkban fizethet PayPal-lal valamint credit vagy debit kártyával (VISA, MAESTRO vagy MASTERCARD) is. 

A PayPal rendszeren keresztül történő kártyás fizetéshez nem szükséges PayPal fiókot nyitnia. Önnek meg kell adnia kártyája számát, lejárati dátumát és három jegyből álló biztonsági számát. Ezek az információk magas szintű titkosítást követően közvetlenül a bankhoz kerülnek, mely ellenőrzi a hitel- vagy bankkártya érvényességét. A jóváhagyást követően e-mailben megerősítjük Önnek a megrendelést. Hitel- vagy bankkártyáját a rendelés leadása napján terheljük meg.

3D Secure

'Mit jelent a „3D Secure” kifejezés?
A „3D Secure”, amelyet esetenként 3D biztonságos hitelesítésnek vagy 3DS technológiának is neveznek, egy olyan csalásellenes intézkedés, amelyet eredetileg a Visa vezetett be („Verified-by-Visa” néven) még 2001-ben. Ez a technológia plusz biztonsági rétegként szolgál a kártyás fizetések lebonyolítása során. Biztonságos hitelesítési lépést jelent még az online vásárlás előtt, továbbá biztosítja a helyes kártyaadatok használatát és a fizetési csalások elleni védelmet. A 3DS technológiát a legtöbb nagy betéti és hitelkártya-kibocsátó cég támogatja, köztük a VISA, a Mastercard („Mastercard Secure Code” néven) és az American Express („American Express SafeKey” néven).

Hogyan működik a 3D Secure hitelesítés?
Talán Ön is találkozott már a 3D Secure hitelesítéssel, amelyet az online fizetéseknél alkalmaznak. Amikor már fizetne a termékünkért online, akkor a rendszer átirányítja a betéti vagy hitelkártya-szolgáltató saját webhelyén található „3D Secure” oldalra. A szolgáltató webhelyén vagy meg kell adnia egy jelszót (amelyet korábban a bankjánál állított be), vagy be kell írnia egy hitelesítő kódot (amelyet automatikusan elküld a rendszer a megerősített mobiltelefonszámára). Miután megadta a helyes adatokat, a fizetést a kártyaszolgáltató jóváhagyja, és visszairányítja Önt visszaigazoló oldalunkra. Mindez nagyon gyorsan végbemegy, és miután visszatért webhelyünkre, visszaigazoló e-mailt fog kapni arról, hogy a fizetés sikeresen megtörtént.

Hogyan regisztrálhatok a Verified by Visa/Mastercard Secure Code szolgáltatásokra?
A Verified by Visa és a Mastercard Secure Code szolgáltatásokat a bankok és a szolgáltatók kínálják, azaz nem közvetlenül a Visa vagy a Mastercard biztosítja őket. Javasoljuk, hogy forduljon közvetlenül a bankjához vagy szolgáltatójához.

Mit tegyek, ha elfelejtem a jelszavamat?
Az új jelszó igénylése egyszerű. A folyamat menete az Ön bankjától függ. Ha megjelenik a képernyőn a „Verified by Visa” üzenet vagy a „Mastercard Secure Code” előugró ablak, miután megadta a kártyaadatait, valószínűleg rendelkezésre áll egy „elfelejtett jelszó” lehetőség. Amikor rákattint erre, a rendszer rákérdez néhány információra, amelyeket a regisztráció során adott meg. Ekkor gyorsan új jelszót igényelhet, majd folytathatja a vásárlást.

A bankom küld egy kódot a telefonomra, de néha nem kapom meg. Mit tegyek?
Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a bankjával, hogy kivizsgálhassák a problémát. Az is előfordulhat, hogy az Ön száma hibásan szerepel a nyilvántartásukban. Egy gyors telefonhívással általában meg tudja oldani a problémát.