Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

Hivatalos VELUX viszonteladó
10 év online tapasztalat
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Itzala fényzáró rolók

Tetőablak rolóval

Itzala fényzáró rolók

Itzala fényzáró rolók

minimum ár 12 701,00 Ft
Áttekintés
 • Szinte teljes sötétítés
 • Kedvező árú megoldás
 • Ideális hálószobákba és gyerekszobákba
 • Egyszerűen felszerelhető
 • Méretre készül. Nincs szükség vágásra
 • Kompatibilis a VELUX tetőablakokkal
 • 5 színben kapható
 • Kézi működtetés
 • Az EU-ban készül. Két év garancia

 

Működtetés

• Kézi működtetésű
(Lásd alul)

Színek

• 5-féle lehetőség
(Lásd lejjebb)

Gyakran ismételt kérdések

  • Milyen előnyei vannak az Itzala fényzáró rolóknak?

   A VELUX tetőablakokhoz készült Itzala fényzáró rolókz kedvező áron kaphatók és szinte teljes sötétítést biztosítanak, könnyen használhatók. Az anyaguk koszlepergető poliészter és fényálló gumi kombinációja.A rolók egy vékony alumíniumkeretbe illeszkednek, és abban mozognak, ami lehetővé teszi a redőnyök több pozícióban történő rögzítését az ablakon. Az Itzala fényzáró rolók minőségi árnyékolók, amelyek kedvezőbb áron kínálhatók.

  • Milyen opciók választhatók az Itzala fényzáró rolók vásárlásakor?

   Az Itzala fényzáró rolók 5 színben kaphatók, és mindegyik szinte teljes sötétítést biztosít. Az Itzala fényzáró rolók manuálisan működtethetők.

  • Mennyire tartósak az Itzala fényzáró rolók?

   Az Itzala fényzáró rolók tartóssági tesztjén a rolókat 7000-szer húzták fel és engedték le. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A keret és a szövetek ugyanolyan kiváló minőségű anyagból készülnek, mint a többi Itzala termék alkatrészei. Az ITZALA.HU oldalon vásárolt Itzala fényzáró rolókra két év garancia vonatkozik.

  • Hogy szerelhetek be Itzala fényzáró rolót?

   Az Itzala fényzáró roló tetőablakba való beszerelése könnyű egyszemélyes munka. A csomag minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz, és egy felhasználóbarát útmutatót is mellékelünk a problémamentes beszereléshez.

  • Mely tetőablakokhoz alkalmasak az Itzala fényzáró rolók?

   Az Itzala fényzáró rolók kifejezetten a VELUX tetőablakokhoz készültek. Használja a konfigurátort a megfelelő méret kiválasztásához.

Működtetés

Kézi működtetés kilinccsel

A kézi működtetésű Itzala fényzáró rolók oldalsó vezetősínekkel vannak ellátva, és kézzel, a roló alján található fogantyúval működtethetők. Az alumíniumból készült robusztus oldalsó vezetősínek biztosítják a redőnyök egyszerű működtetését, és lehetővé teszik, hogy a rolót bárhol elhelyezze az ablakon.

Színek

4208 - Fehér
4208
Fehér
4208 - Fehér
4212 - Sötétkék
4212
Sötétkék
4212 - Sötétkék
4217 - szürke
4217
szürke
4217 - szürke
4219 - Bézs
4219
Bézs
4219 - Bézs
4249 - Fekete
4249
Fekete
4249 - Fekete

Itzala fényzáró rolók tetőablakokhoz

 

A tetőablakokhoz készült Itzala fényzáró rolók elérhető áron kínálnak közel 100%-os sötétítést. A fényzáró rolók fényzáró anyagból készültek, amely nem engedi át a napfényt, és napszaktól függetlenül jó alvást biztosít. Tökéletes megoldás hálószobákba, gyerekszobákba, házimozizáshoz és vendégszobákba. Az Itzala fényzáró rolók minőségi árnyékolók, amelyeket a tömeggyártásnak köszönhetően alacsonyabb áron kínálnak, így a költségek a minőség romlása nélkül szoríthatók minimálisra.
 

Olcsó fényzáró rolók tetőablakokhoz

Az Itzala fényzáró rolók tökéletes költséghatékony megoldást kínálnak. A fényzáró rolók kifejezetten a VELUX tetőablakokhoz készültek.
 
Használja konfigurátorunkat, amelyben megtekintheti a öt választható színt, melyek közül megtalálhatja az otthonához illőt. Az Itzala fényzáró rolók minden színben szinte teljes sötétítést kínálnak.
 

Kézi működtetés

A tetőablakokhoz való, kézi működtetésű Itzala fényzáró rolók robusztus és szennyeződéstaszító anyagból – poliészter és fényálló gumi kombinációjából – készülnek. A rolók alumínium keretbe illeszkednek, amely különböző pozíciókba állítható az ablakon.

Pénztárcabarát sötétítés

A fényzáró rolók külső redőnnyel is kombinálhatók a hővédelem érdekében, valamint szúnyoghálókkal a rovarmentes környezetért.
 

Válasszon és vásároljon Itzala rolót

1. lépés

Válassza ki az ablak gyártóját

2. lépés

Válassza ki az ablak típusát és méretét

3. lépés

Válasszon színt
Betöltés folyamatban...

A kiválasztott termék hamarosan megjelenik. Kérjük, várjon.