Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Itzala fényzáró rolók

Tetőablak rolóval

Itzala fényzáró rolók

Itzala fényzáró rolók

minimum ár 14 241 Ft
Áttekintés
 • Szinte teljes sötétítés
 • Egyszerű felszerelés
 • Ideális hálószobákba
 • Pontosan illeszkedik. Nincs szükség mérésre és vágásra
 • A VELUX és más márkák tetőablakaihoz is illik
 • Az EU-ban készül. Két év garancia
   

 

Működtetés

• Kézi működtetésű
(Lásd alul)

Színek

• 4-féle lehetőség
(Lásd lejjebb)

Gyakran ismételt kérdések

 • Itzala vs. VELUX rolók
  • Mi a legfontosabb különbség az Itzala és a VELUX fényzáró rolók között?

   A VELUX fényzáró rolók kiváló minőségű, 100%-os fénykizárást biztosító rolók – éjjel-nappal kizárják a fényt, illetve biztosítják a hatékony hővédelmet is. A VELUX fényzáró roló szennytaszító poliészterből készül, és speciális hőblokkoló alumíniumbevonatot tartalmaz a hátoldalán, így télen a szobában tartja a hőt, nyáron pedig visszaveri a nap melegét. Számos színben, illetve mintás és minta nélküli kivitelben, valamint kézi működtetésű és távvezérelt változatban is rendelhető. A roló vékony, oldalsó alumíniumsínben fut, és az ablak tetszőleges részén pozicionálható. A VELUX webáruházban vásárolt VELUX fényzáró rolókra három év jótállás vonatkozik.

   Az Itzala fényzáró rolók kedvezőbb árú, de hasonlóan magas minőségű rolók. Alacsony ára annak köszönhető, hogy őket nagyobb tételben gyártjuk. Szinte tökéletes sötétséget biztosítanak, és nagyon egyszerűen használhatók. Szövetük ellenálló, szennytaszító poliészter és fényzáró gumi kombinációja. Az Itzala rolók négyféle színben rendelhetők. A roló vékony alumíniumsínben fut, ami lehetővé teszi a roló tetszés szerinti pozicionálását. A webáruházunkban vásárolt Itzala fényzáró rolókra két év jótállás vonatkozik.

 • Egyebek
  • Milyen ablakokkal kompatibilisek az Önök Itzala rolói?

   Az Itzala rolók VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea gyártmányú ablakokkal kompatibilisek. Az Itzala külső hővédő roló azonban csak VELUX tetőablakokhoz használható.

 • Általános információk a rolókkal kapcsolatosan
  • Kombinálható a fényzáró roló más rolókkal?

   Igen, a fényzáró roló kombinálható külső hővédő rolókkal, így extra hővédelmet biztosít, illetve szúnyoghálókkal, biztosítva a rovarmentes környezetet. Ne feledje azonban, hogy az elektromos és napelemes működtetésű rolók azonban nem kombinálhatók.

  • A fényzáró roló az igényeimnek megfelelő megoldás?

   A fényzáró roló olyan szövetből készül, amely hatékonyan kizárja a bejutó fényt, így biztosítja a nyugodt éjszakai alvást vagy a pihentető nappali kikapcsolódást, így kifejezetten ajánlott hálószobákba és gyerekszobákba. Ezen felül nagyszerűen használható tv-szobához és vendégszobákhoz.

  • Mikor érdemes az Itzala fényzáró rolót választanom?

   Az Itzala fényzáró roló VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea tetőablakokhoz használható, és nagyszerű megoldás, ha ki szeretné zárni a bejutó fényt. A roló kopásálló, szennytaszító poliészter és fényzáró gumiszövet kombinációjából készül. Vékony alumíniumkeretben fut, amely lehetővé teszi a roló tetszés szerinti pozicionálását.

  • Mennyire tartósak az Itzala rolók?

   Kipróbáltan tartósak. Minden rolót 7000 alkalommal tesztelnek a megbízhatóság és a tartósság szempontjából.

Működtetés

Kézi működtetés fokozatmentes pozicionálással

Egyik kezével fogja meg az alsó alumínium keretet, és állítsa a rolót a megfelelő pozícióba.

Színek

4208 - Fehér
4208
Fehér
4208 - Fehér
4212 - Sötétkék
4212
Sötétkék
4212 - Sötétkék
4217 - szürke
4217
szürke
4217 - szürke
4219 - Bézs
4219
Bézs
4219 - Bézs

Válasszon és vásároljon Itzala rolót

Az Itzala fényzáró rolók, roletták és reluxák tökéletesen illeszkednek a VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea tetőablakokhoz, míg az Itzala külső hővédő roló kifejezetten csak VELUX tetőablakokhoz készült. Ha szeretné megtudni, hogy a kiválasztott Itzala roló illeszkedik-e az Ön ablakához, akkor kérjük menjen végig az alábbi lépéseken.

Sajnos az Itzala rolókhoz nem tudunk Teleszkópo Rudat biztosítani. Amennyiben ablakai túl magasan vannak, javasoljuk válasszon a Velux rolók közül, mellyekkel a Velux Teleszkópos Rúd kompatibilis.

Az Itzala rolók az alábbi színekben kaphatóak: fényzáró roló: 4208 fehér, 4219 bézs, 4212 sötétkék; roletta: 4312 sötétkék, 4319 bézs; reluxa: 4388 fehér.

1. lépés

Válassza ki az ablak gyártóját

2. lépés

Válassza ki az ablak típusát és méretét

3. lépés

Válasszon színt
Betöltés folyamatban...

A kiválasztott termék hamarosan megjelenik. Kérjük, várjon.