Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

Hivatalos VELUX viszonteladó
10 év online tapasztalat
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

VELUX Szúnyoghálók

Távoltartja a rovarokat
miközben élvezheti a
szobába beáramló
napfényt

VELUX szúnyoghálók

VELUX Szúnyoghálók

Távoltartja a rovarokat
miközben élvezheti a
szobába beáramló
napfényt

VELUX Szúnyoghálók

minimum ár 34 799,00 Ft
Áttekintés
 • Nem engedi be a rovarokat
 • Átlátszó anyagán átjut a nappali fény
 • Minden szobatípushoz ajánlott
 • Más VELUX rolókkal együtt is használható
 • Kiváló minőségű, 100%-os hatékonyságú szúnyogháló

 

 

Működtetés

• Kézi működtetésű
(lásd alul)

Színek

• Átlátszónak tűnő fekete hálóanyag
(Lásd lejjebb)

 • Általános információk a rolókkal kapcsolatosan
  • Kombinálható a szúnyogháló VELUX rolóval?

   A VELUX szúnyogháló minden belső VELUX rolóval kombinálható a fényszabályozás fokozása érdekében. A szúnyogháló VELUX külső hővédő rolókkal is kombinálható a hővédelem fokozása érdekében. A VELUX szúnyogháló a belső falra, nem pedig közvetlenül az ablakra szerelhető. Amennyiben más rolót használ, szabadon fel-le mozgathatja azt, illetve tetszés szerint nyithatja és zárhatja ablakát. Amennyiben ablaka és/vagy rolója kézi működtetésű, a szúnyoghálót az ablak nyitásakor és zárásakor fel kell tekerni.

   Amennyiben Ön középen felfüggesztett ablakokkal rendelkezik, javasoljuk, hogy a csomagban található tolózárral rögzítse az ablakot nyitott vagy zárt helyzetben, megelőzve ezzel az ablak vagy a szúnyogháló károsodását.

  • A VELUX szúnyogháló az igényeimnek megfelelő megoldás?

   A VELUX szúnyogháló segít kívül tartani a legyeket és a szúnyogokat, így Ön szabadon élvezheti a nyitott tetőablakon beáramló friss levegőt. A szúnyogháló közvetlenül a falra szerelhető. Tartós, fekete színű hálóból készül, könnyen tisztítható és nem zárja el a kilátást és a bejövő fényt. Amikor nincs használatban, a háló praktikusan elrejthető felül a rolóházban. Minden olyan helyiségben ajánljuk a szúnyogháló használatát, amelyet szeretne alaposan kiszellőztetni, de ahonnan szeretné távol tartani a rovarokat.

  • Mit kell figyelembe vennem, ha VELUX szúnyoghálót vásárolok?

   A VELUX szúnyogháló segít kívül tartani az olyan hívatlan vendégeket, mint a legyek és a szúnyogok, úgy, hogy közben nem akadályozza a szellőztetést és a kilátást, így Ön szabadon élvezheti a nyitott tetőablakon beáramló friss levegőt. A VELUX szúnyogháló a teljes ablakfelületet befedi, és tartós, áttetsző fekete színű hálószövetből készül, amely nem zavarja a kilátást. A VELUX szúnyogháló kiválasztásakor, kérjük, az alábbiakat vegye figyelembe

   1. Amennyiben szabályozni szeretné a helyiségbe jutó fény mennyiségét, másik rolótípusra is szüksége lesz. A VELUX szúnyoghálók egyszerűen kombinálhatók más VELUX rolókkal, lehetővé téve a fény szabályozását.

   2. A VELUX szúnyogháló a belső falra, nem pedig közvetlenül az ablakra szerelhető. A szúnyogháló megrendelésekor mérje le az ablaknyílás szélességét a belső falon, hogy meghatározza a megfelelő szúnyogháló méretet. A szúnyoghálók különböző szélességben, és a következő három magasságban rendelhetők: 1600 mm, 2000 mm és 2400 mm. A magasság változtatható, a szélesség viszont nem. Amennyiben függőleges elemekből álló ablakkal rendelkezik, legalább két szúnyoghálóra lesz szüksége. A legtöbb esetben az oldalsínek hosszát méretre kell vágni, hogy illeszkedjen az ablaknyíláshoz. Az útmutatót mellékeljük a termékhez.

Működtetés

Kézi működtetés fokozatmentes pozicionálással

A VELUX szúnyogháló alumínium oldalsínekben fut, így biztosítva a gördülékeny működést és a fokozatmentes pozícionálást. Egyik kezével fogja meg az alsó alumínium keretet, és állítsa a rolót a megfelelő pozícióba. Egyedi Pick&Click!® rendszerének köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhető.

Színek

1
2
3
4
5
S
Fényáteresztő Mérsékelten fényáteresztő Sötétítő Erősen sötétítő Fényzáró Szabályozható