Rendeljen online otthonról, biztonságban!

Logo

ITZALA

Itzala.hu

INGYENES VISSZAKÜLDÉS
INGYENES visszatérítés | GYORS házhozszállítás
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Vevőszolgálat és elérhetőség

Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk és termékeink iránt. Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal. Örömmel fogadjuk visszajelzését a honlappal kapcsolatosan is, legyen az akár dicséret, akár kritika, kérdés vagy javaslat – hívjon minket vagy használja az alábbi űrlapot, és e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot – amelyik a legmegfelelőbb Önnek.

Az Altaterra Kft. az Ön személyes adatait ezen Adatvédelmi szabályzattal összhangban tárolja és dolgozza fel.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig: 08.30-17.00
Hétvégén valamint ünnep- és munkaszüneti napokon: zárva


ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK AZ ÜNNEPEK ALATT ZÁRVA TART

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy ügyfélszolgálatunk  2021.12.24. és 2022.01.03. között zárva tart. A szünet után minden kérdésre válaszolni fogunk. Az említett időszakban telefonos ügyfélszolgálatunk is szünetel.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a 2021.12.16-ig leadott rendelések várhatóan ÚJ Évig kiérkeznek. A december 16-a után leadott rendelések a következő évben kerülnek kiszállításra.

Telefonszám

3617015090

 

Sürgős válaszra van szüksége?

A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat tekintse meg a részletes GYIK-et vagy keresse fel az Ügyfélszolgálat menüpont aloldalait, ahol részletes téjékoztatást talál a rendelésről és az ahhoz kapcsolódó folyamatokról.