Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

Hivatalos VELUX viszonteladó
10 év online tapasztalat
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Itzala roletták

Roletták tetőablakokhoz

Itzala roletták

Itzala roletták

minimum ár 11 821,00 Ft
Áttekintés
 • Kedvező árú megoldás
 • A beérkező fény finom szétszórása
 • Kimondottan jó választás a nappaliba és irodákba
 • A magánélet védelmének egyszerű eszközeMűködtetés

• Kézi működtetésű
(Lásd alul)

Színek

• 2-féle lehetőség
(Lásd lejjebb)

Gyakran ismételt kérdések

 • Itzala vs. VELUX rolók
  • Mi a legfontosabb különbség az Itzala és a VELUX roletták között?

   A VELUX roletták 37 színben és mintázattal rendelhetők. Fokozatmentes pozicionálási rendszerrel rendelkeznek, vagyis az ablak tetszőleges részén pozicionálhatók. A VELUX roletták kézi működtetésű, illetve távvezérelt változatban is rendelhetők. A kézi működtetésű, illetve a távvezérelt VELUX roletták oldalsínekben futnak, amelyek természetes, eloxált alumíniumból készülnek. Az oldalsínek biztosítják a gördülékeny működést, a szabad pozicionálást, és megelőzik a fény szegélyeknél történő bejutását. A VELUX kézi működtetésű kampós rolettái kampókkal rendelkeznek, felső és oldalsó sínek nélküliek, és három különböző magasságban pozicionálhatók. Az összes VELUX rolettára három év jótállás vonatkozik.

   Az Itzala roletta kedvező árú megoldás. Két színben rendelhető: sötétkékben és bézsben. A roló háromféle pozicionálást biztosító kampóval rendelkezik. A webáruházban vásárolt Itzala rolettákra két év jótállás vonatkozik.

 • Egyebek
  • Milyen ablakokkal kompatibilisek az Önök Itzala rolói?

   Az Itzala rolók VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea gyártmányú ablakokkal kompatibilisek. Az Itzala külső hővédő roló azonban csak VELUX tetőablakokhoz használható.

 • Általános információk a rolókkal kapcsolatosan
  • Kombinálható a roletta más rolókkal?

   Igen, a roletta kombinálható külső hővédő rolókkal, így extra hővédelmet biztosít, illetve szúnyoghálókkal, biztosítva a rovarmentes környezetet. Az elektromos és napelemes működtetésű rolók azonban nem kombinálhatók.

  • A roletta az igényeimnek megfelelő megoldás?

   Amennyiben kedvező árú megoldást keres a magánszféra védelméhez, miközben be kívánja engedni a természetes napfényt, akkor a roletta a megfelelő megoldás. A roletták áttetsző poliészterszövetből készülnek, amely a roló színétől függően különböző mértékben engedik be a fényt. A roletta emiatt rendkívül dekoratív, és segít a helyiség harmonikus fényviszonyainak kialakításában. A rolettákat kifejezetten ajánljuk nappalikhoz és étkezőkhöz, de nagyon jól használhatók irodákban, előszobákban és gyerekszobákban is.

  • Mikor érdemes az Itzala rolettát választanom?

   Az Itzala roletta kedvező árú megoldás. Sötétkék és bézs színben rendelhető. A roló háromféle pozicionálást biztosító kampóval rendelkezik és kellemesen szórt fényt teremet a szobában. A roletta tartós, poliészter szövetből készül. Amennyiben a lehető legkedvezőbb árú rolót keresi ablakához, az Itzala roletta a legjobb választás. A rolók VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea tetőablakokhoz használhatók.

  • Mennyire tartósak az Itzala rolók?

   Kipróbáltan tartósak. Minden rolót 7000 alkalommal tesztelnek a megbízhatóság és a tartósság szempontjából.

Működtetés

Kézi működtetés előre pozícionált kampókkal

Az Itzala roletta az előre pozícionált kampóknak köszönhetően egyszerűen pozicionálható 3 különböző helyzetben. Fogja meg roló alján lévő fogantyút, majd rögzítse a rolót az ablakkeret belső oldalán elhelyezett 3 kampópár egyikéhez.

Színek

4312 - Sötétkék
4312
Sötétkék
4312 - Sötétkék
4319 - Bézs
4319
Bézs
4319 - Bézs

Válasszon és vásároljon Itzala rolót

1. lépés

Válassza ki az ablak gyártóját

2. lépés

Válassza ki az ablak típusát és méretét

3. lépés

Válasszon színt
Betöltés folyamatban...

A kiválasztott termék hamarosan megjelenik. Kérjük, várjon.