Logo

ITZALA

Itzala.hu

INGYENES VISSZAKÜLDÉS
INGYENES visszatérítés | GYORS házhozszállítás
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

Itzala külső hővédő rolók

Tetőablak-rolók VELUX ablakokhoz

Itzala külső hővédő rolók

Itzala külső hővédő rolók

minimum ár 11 227 Ft
Áttekintés
 • Kedvező árú megoldás
 • Átlátszó fekete anyagból készült roló
 • Csökkenti a beömlő fény mennyiségét és a hőt
 • Kimondottan jó választás a nappaliba és irodákba
 • Kizárólag a VELUX kézi működtetésű tetőtéri ablakaihoz

 


 

 

Működtetés

• Kézi működtetésű
(Lásd lejjebb)

Színek

• Átlátszó fekete hálóanyag
(Lásd lejjebb)

Gyakran ismételt kérdések

 • Itzala vs. VELUX rolók
  • Mi a legfontosabb különbség az Itzala és a VELUX külső hővédő rolók között?

   Az Itzala és a VELUX külső hővédő rolók csökkentik a helyiségbe jutó hőt, miközben megszűrik a bejutó fényt. A külső hővédő roló a bejutó közvetlen napfény csökkentésével hatékonyan csökkenti a helyiség hőfelvételét. Ezen felül csökkenti a heves esőzés zaját is. A VELUX és az Itzala rolók kizárólag fekete színű hálóval rendelhetők.

   A VELUX külső hővédő roló kézi működtetésű, illetve napelemes és elektromos működtetésű változatban is rendelhető, utóbbi kettő távirányítóval és fokozatmentes pozicionálással. A VELUX külső hővédő rolókra három év jótállás vonatkozik.

   Az Itzala külső hővédő rolók kizárólag kézi működtetésű kampókkal kaphatók. A webáruházban vásárolt Itzala külső hővédő rolókra két év jótállás vonatkozik.

 • Egyebek
  • Milyen ablakokkal kompatibilisek az Önök Itzala rolói?

   Az Itzala rolók VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea gyártmányú ablakokkal kompatibilisek. Az Itzala külső hővédő roló azonban csak VELUX tetőablakokhoz használható.

 • Általános információk a rolókkal kapcsolatosan
  • Kombinálható a külső hővédő roló más rolókkal?

   Igen, a külső hővédő roló bármilyen típusú belső rolóval kombinálható a jobb fényszabályozás és a nagyobb kényelem érdekében. A rovarmentes környezet érdekében akár szúnyoghálóval is kiegészíthető. Ne feledje, hogy amennyiben a külső hővédő rolót napelemes működtetésű belső rolókkal kombinálja, a napkollektorok kevésbé vagy egyáltalán nem tudják feltölteni az akkumulátorokat. Az elektromos és a napelemes működtetésű rolók viszont nem kombinálhatók.

  • A külső hővédő roló az igényeimnek megfelelő megoldás?

   A külső hővédő roló fő célja a hővédelem. Külső rolóként kiszűri a közvetlen napfényt, és nagymértékben csökkenteni tudja a hő bejutását a szobákba. A külső hővédő rolók az időjárásnak ellenálló hálós szövetből készülnek, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát. Minden olyan helyiséghez ajánljuk, amelyben csökkenteni kívánja a hőt és fokozni szeretné a komfortérzetet.

  • Mikor érdemes az Itzala külső hővédő rolót választanom?

   A tetőablakok még télen is kellemetlenül felmelegedhetnek, ez azonban az Itzala külső hővédő rolókkal megelőzhető, hiszen ezek kívülről árnyékolják az ablakot. A külső hővédő roló nagymértékben csökkenti a bejutó hőt, és már azelőtt gátolja a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablakpanelt. Ezen felül kellemesen eloszlatja a bejutó fényt. Az ellenálló, üvegszálas PVC bevonatú külső hővédő ellenáll a korhadásnak és a szennyeződéseknek, és nagyon jól használható a heves esőzés zajának csökkentésére, mielőtt az eső elérné a panelt. Amikor használaton kívül van, diszkréten és védetten megbújik az ablak burkolatában. Az Itzala külső hővédő roló VELUX tetőablakokhoz használható. Ne feledje, hogy az Itzala külső hővédő roló nem használható VELUX INTEGRA® tetőablakokhoz (elektromos működtetésű tetőablakokhoz).

Működtetés

Kézi működtetés kampókkal

A kézi működtetésű Itzala külső hővédő roló ideális megoldás elérhető magasságú, kézi működtetésű VELUX abalakokhoz. A külső hővédő működtetéséhez nyissa ki az ablakot, fordítsa át a a szárnyat, majd akassza be a rolót az ablakszárny alján lévő kampókba. A roló használatával egyidőben az ablak természetesen tetszés szerint nyitható vagy csukható.

Színek

4260 - Fekete
4260
Fekete
4260 - Fekete

Válasszon és vásároljon Itzala rolót

Az Itzala fényzáró rolók, roletták és reluxák tökéletesen illeszkednek a VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite és Dakea tetőablakokhoz, míg az Itzala külső hővédő roló kifejezetten csak VELUX tetőablakokhoz készült. Ha szeretné megtudni, hogy a kiválasztott Itzala roló illeszkedik-e az Ön ablakához, akkor kérjük menjen végig az alábbi lépéseken.

Sajnos az Itzala rolókhoz nem tudunk Teleszkópo Rudat biztosítani. Amennyiben ablakai túl magasan vannak, javasoljuk válasszon a Velux rolók közül, mellyekkel a Velux Teleszkópos Rúd kompatibilis.

Az Itzala rolók az alábbi színekben kaphatóak: fényzáró roló: 4208 fehér, 4219 bézs, 4212 sötétkék; roletta: 4312 sötétkék, 4319 bézs; reluxa: 4388 fehér.

1. lépés

Válassza ki az ablak gyártóját

2. lépés

Válassza ki az ablak típusát és méretét

3. lépés

Válasszon színt
Betöltés folyamatban...

A kiválasztott termék hamarosan megjelenik. Kérjük, várjon.