Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

VELUX kiegészítők

Tekintse meg a VELUX kiegészítőket, amelyek az Ön segítségére lehetnek, ha nehezen elérhető VELUX ablakát vagy VELUX rolóját könnyen és egyszerűen szeretné működtetni, vagy ha biztonságosabbá szeretné tenni otthonát.

A VELUX tartozékok nem kompatibilisek az Itzala márkájú rolókkal, illetve a VELUX-tól eltérő gyártók tetőablakaival.

Telepítő készletek

Szerelési tartók (ZOZ 230)

Vaktérítési tartók, amelyeket a tetőablak tetejére kell elhelyezni. VELUX tetőablakokban vakok telepítéséhez használható, ha nincsenek előre telepített tartók.

VELUX biztonság és zárak

VELUX biztonsági zár (ZOZ 012K1)

Amennyiben a szokásos szinten felül is fokozni szeretné tetőablaka és otthona biztonságát, akkor szerelje fel az acél biztonsági zárat az ablakkeretre. A biztonsági eszköz lezárt állapotban megakadályozza az ablakszárny kinyitását, de az ablak szellőzési funkciója továbbra is működik.

A nyitásgátló nem használható felső billenésű VELUX tetőablakokhoz.

Ellenőrizze VELUX tetőablakának típusát a típustábla alapján. A nyitásgátló GGL és GGU ablakokhoz használható. Amennyiben a típustáblán az első három betű GPL, GPU, GHL vagy GHU, akkor ez a nyitásgátló az Ön ablakához nem használható.

  • Egyszerűen, egy pattintással zárható
  • Minden VELUX GGL és GGU középen billenő tetőablak-generációhoz
  • GPL, GPU, GHL és GHU típusú VELUX tetőablakokhoz nem használható

Vezérlőrendszerek

VELUX App Control (KIG 300)

A VELUX App Control segítségével közvetlenül telefonjáról vezérelheti az összes VELUX INTEGRA® terméket. Egyetlen pöccintéssel becsukhatja vagy kinyithatja az elektromos és napelemmel működő tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket, vagy a még nagyobb kényelemért csoportosíthatja a VELUX INTEGRA® termékeket.

Vezérlőrendszer elektromos működtetésű VELUX rolókhoz és külső hővédő rolókhoz (KUX 110)

Ez a vezérlőrendszer elektromos működtetésű rolók és külső hővédő rolók működtetéséhez használható kézi működtetésű VELUX tetőablakok esetében. Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezen termék felszereléséhez szakember segítsége lehet szükséges.

  • Elektromos működtetésű rolókhoz és külső hővédő rolókhoz, kézi működtetésű VELUX tetőablakokon
  • Kizárólag egy termék működtetéséhez
  • Távirányító mellékelve