Logo

ITZALA

Hivatalos VELUX® viszonteladó

Hivatalos VELUX viszonteladó
10 év online tapasztalat
0
Ingyenes visszaküldés
Gyors házhozszállítás

VELUX Reluxák

Külöleges kialakítás mely
tökéletes megoldás magas
páratartalommal rendelkező
szobákba

VELUX Reluxák

Külöleges kialakítás mely
tökéletes megoldás magas
páratartalommal rendelkező
szobákba

VELUX Reluxák

minimum ár 33 021,00 Ft
Áttekintés
 • Szabályozhatóvá válik a napfény mennyisége és iránya
 • Húzózsinór nélkül működtethető alumíniumlamellák
 • A fürdőszobába és a konyhába ajánljuk
 • Klasszikus, egyedülálló kivitel és megjelenés
 • Egyszerűen tisztítható
 • Kiváló minőségű reluxaMűködtetés

• Kézi működtetésű
(Lásd lejjebb)

Színek

• 2-féle lehetőség
(Lásd lejjebb)

Gyakran ismételt kérdések

 • Itzala vs. VELUX rolók
  • Mi a legfontosabb különbség az Itzala és a VELUX reluxák között?

   Az Itzala és a VELUX reluxák könnyen tisztíthatók, és kiválóan használhatók olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom, mint például a konyhákban és fürdőszobákban.

   A VELUX reluxák lehetővé teszik a helyiségbe jutó fény mennyiségének és irányának szabályozását – még akkor is, ha az ablak nyitva van. A lamellákon nincsenek lyukak, így a nemkívánatos fény nem juthat be a helyiségbe. Hét klasszikus szín, illetve kézi működtetésű és távvezérelt roló közül választhat. A kézi működtetésű roló csúszkája tetszőleges magasságba helyezhető. A VELUX reluxákra három év jótállás vonatkozik.

   Az Itzala reluxák kedvező árú termékeink, amelyek szintén lehetővé teszik a helyiségbe jutó fény mennyiségének és irányának szabályozását. Kizárólag fehér színben elérhető, zsinór nélkül működtethető, oldalsín nélküli termékek. A webáruházban vásárolt Itzala reluxákra két év jótállás vonatkozik.

 • Általános információk a rolókkal kapcsolatosan
  • Mikor érdemes a VELUX reluxát választanom?

   A VELUX reluxa tökéletesen szabályozhatóvá teszi a fényt, mivel a lamellákon nincsenek lyukak, és tetszőleges szögbe állíthatók – még akkor is, ha az ablak nyitva van. A reluxa optimális megoldás olyan helyiségekben, ahol szabályozni kívánja a bejutó fény mennyiségét és irányát – talán ez az egyik legrugalmasabb árnyékolási megoldás. Teljesen lezárt helyzetben (amikor a lamellák lecsukott állapotban vannak) majdnem teljes fénykizárási képességgel rendelkezik. A reluxa lehúzott helyzetben, a lamellák dőlési szögét beállító csúszkának köszönhetően, a fényhatások teljes körét biztosítani tudja.

   Mivel a reluxák vékony, alumínium oldalsínekben futnak és alumínium lamellákból állnak, nagyon könnyen tisztíthatók, és ideális megoldásnak tekinthetők magas pártartalmú helyiségekben, például konyhákban és fürdőszobákban. A hővédelem további fokozása érdekében a reluxák VELUX külső hővédő rolókkal is kombinálhatók. A reluxák 2 klasszikus színben rendelhetők, és kifejezetten VELUX tetőablakokhoz készülnek.

  • Kombinálható a reluxa más rolókkal?

   Igen, a reluxa kombinálható külső hővédő rolókkal, így extra hővédelmet biztosít, illetve szúnyoghálókkal, biztosítva a rovarmentes környezetet. Az elektromos és napelemes működtetésű rolók azonban nem kombinálhatók.

  • A reluxa a helyiségeimnek és az igényeimnek megfelelő megoldás?

   A reluxák lakkozott alumíniumlamellákból készülnek, amelyek lehetővé teszik a bejutó fény mennyiségének és irányának szabályozását – ezáltal biztosítva a hangulatos fényhatásokat az Ön otthonában. A reluxák víz- és szennytaszítóak, és könnyen tisztíthatóak. Emiatt ideálisan használhatók konyhákban, fürdőszobákban és egyéb, magas páratartalmú helyiségekben. A reluxával a fény könnyen szabályozható (a lamellák csúszkával, kötelek nélkül mozgathatók), így az nagyon jól használható nappalikban, étkezőkben, előszobákban és gyerekszobákban is.

Működtetés

Kézi működtetés fokozatmentes pozicionálással

A hagyományos reluxával ellentétben a VELUX reluxán nincsenek zsinórok, a lamellák csúszkával, zsinór nélkül mozgathatók. Egyik kezével fogja meg az alsó alumínium keretet, és állítsa a rolót a megfelelő pozícióba. A lamellák irányának és a bejutó fény mennyiségének szabályozásához pedig mozgassa a jobb oldalsínen található csúszkát. Egyedi Pick&Click!® rendszerének köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhető.

Színek

1
2
3
4
5
S
Fényáteresztő Mérsékelten fényáteresztő Sötétítő Erősen sötétítő Fényzáró Szabályozható
7001 - Fehér
7001 -
7001 - Fehér
7001 Fehér
a
: Szabályozható
a
7057 - Matt ezüst
7057 -
7057 - Matt ezüst
7057 Matt ezüst
a
: Szabályozható
a