ITZALA

Itzala.hu

0
Eredeti VELUX rolók - 5%
Hivatalos VELUX viszonteladó

VELUX reluxák

Takarítson meg 35,5%-ot a VELUX reluxákon

VELUX reluxák

VELUX reluxák

minimum ár 21 850 Ft 23 000 Ft
Áttekintés
 • Szabályozhatóvá válik a napfény mennyisége és iránya
 • Húzózsinór nélkül működtethető alumíniumlamellák
 • A fürdőszobába és a konyhába ajánljuk
 • Klasszikus, egyedülálló kivitel és megjelenés
 • Egyszerűen tisztítható
 • Kiváló minőségű reluxaMűködtetés

• Kézi működtetésű
(Lásd lejjebb)

Színek

• 9-féle lehetőség
(Lásd lejjebb)

Gyakran ismételt kérdések

 • Itzala vs. VELUX rolók
  • Mi a legfontosabb különbség az Itzala és a VELUX reluxák között?

   Az Itzala és a VELUX reluxák könnyen tisztíthatók, és kiválóan használhatók olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom, mint például a konyhákban és fürdőszobákban.

   A VELUX reluxák lehetővé teszik a helyiségbe jutó fény mennyiségének és irányának szabályozását – még akkor is, ha az ablak nyitva van. A lamellákon nincsenek lyukak, így a nemkívánatos fény nem juthat be a helyiségbe. Kilenc klasszikus szín, illetve kézi működtetésű és távvezérelt roló közül választhat. A kézi működtetésű roló csúszkája tetszőleges magasságba helyezhető. A VELUX reluxákra három év jótállás vonatkozik.

   Az Itzala reluxák kedvező árú termékeink, amelyek szintén lehetővé teszik a helyiségbe jutó fény mennyiségének és irányának szabályozását. Kizárólag fehér színben elérhető, zsinór nélkül működtethető, oldalsín nélküli termékek. A webáruházban vásárolt Itzala reluxákra két év jótállás vonatkozik.

 • Általános információk a rolókkal kapcsolatosan
  • Mikor érdemes a VELUX reluxát választanom?

   A VELUX reluxa tökéletesen szabályozhatóvá teszi a fényt, mivel a lamellákon nincsenek lyukak, és tetszőleges szögbe állíthatók – még akkor is, ha az ablak nyitva van. A reluxa optimális megoldás olyan helyiségekben, ahol szabályozni kívánja a bejutó fény mennyiségét és irányát – talán ez az egyik legrugalmasabb árnyékolási megoldás. Teljesen lezárt helyzetben (amikor a lamellák lecsukott állapotban vannak) majdnem teljes fénykizárási képességgel rendelkezik. A reluxa lehúzott helyzetben, a lamellák dőlési szögét beállító csúszkának köszönhetően, a fényhatások teljes körét biztosítani tudja.

   Mivel a reluxák vékony, alumínium oldalsínekben futnak és alumínium lamellákból állnak, nagyon könnyen tisztíthatók, és ideális megoldásnak tekinthetők magas pártartalmú helyiségekben, például konyhákban és fürdőszobákban. A hővédelem további fokozása érdekében a reluxák VELUX külső hővédő rolókkal is kombinálhatók. A reluxák 9 klasszikus színben rendelhetők, és kifejezetten VELUX tetőablakokhoz készülnek.

  • Kombinálható a reluxa más rolókkal?

   Igen, a reluxa kombinálható külső hővédő rolókkal, így extra hővédelmet biztosít, illetve szúnyoghálókkal, biztosítva a rovarmentes környezetet. Az elektromos és napelemes működtetésű rolók azonban nem kombinálhatók.

  • A reluxa a helyiségeimnek és az igényeimnek megfelelő megoldás?

   A reluxák lakkozott alumíniumlamellákból készülnek, amelyek lehetővé teszik a bejutó fény mennyiségének és irányának szabályozását – ezáltal biztosítva a hangulatos fényhatásokat az Ön otthonában. A reluxák víz- és szennytaszítóak, és könnyen tisztíthatóak. Emiatt ideálisan használhatók konyhákban, fürdőszobákban és egyéb, magas páratartalmú helyiségekben. A reluxával a fény könnyen szabályozható (a lamellák csúszkával, kötelek nélkül mozgathatók), így az nagyon jól használható nappalikban, étkezőkben, előszobákban és gyerekszobákban is.

Működtetés

Kézi működtetés fokozatmentes pozicionálással

A hagyományos reluxával ellentétben a VELUX reluxán nincsenek zsinórok, a lamellák csúszkával, zsinór nélkül mozgathatók. Egyik kezével fogja meg az alsó alumínium keretet, és állítsa a rolót a megfelelő pozícióba. A lamellák irányának és a bejutó fény mennyiségének szabályozásához pedig mozgassa a jobb oldalsínen található csúszkát. Egyedi Pick&Click!® rendszerének köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhető.

Színek

1
2
3
4
5
S
Fényáteresztő Mérsékelten fényáteresztő Sötétítő Erősen sötétítő Fényzáró Szabályozható
7001 - Fehér
7001 -
7001 - Fehér
7001 Fehér
a
: Szabályozható
a
7055 - Vanília
7055 -
7055 - Vanília
7055 Vanília
a
: Szabályozható
a
7056 - Arany flitteres
7056 -
7056 - Arany flitteres
7056 Arany flitteres
a
: Szabályozható
a
7057 - Matt ezüst
7057 -
7057 - Matt ezüst
7057 Matt ezüst
a
: Szabályozható
a
7012 - Grafitszürke
7012 -
7012 - Grafitszürke
7012 Grafitszürke
a
: Szabályozható
a
7058 - Éjkék
7058 -
7058 - Éjkék
7058 Éjkék
a
: Szabályozható
a
7059 - Nugát
7059 -
7059 - Nugát
7059 Nugát
a
: Szabályozható
a
7060 - Szenvedélyes vörös
7060 -
7060 - Szenvedélyes vörös
7060 Szenvedélyes vörös
a
: Szabályozható
a
7061 - Wenge barna
7061 -
7061 - Wenge barna
7061 Wenge barna
a
: Szabályozható
a
I-x